22 Jun 2017

Safe Solutions tecknar ramavtal med Suez recycling

Nyligen tecknade Safe Solutions ett ramavtal med Suez Recycling avseende aktiv övervakning av ett 30-tal anläggningar. Uppdraget innebär att Safe Solutions ska installera den ”Digitala Väktaren” på anläggningarna med uppgift att

– skydda anläggningarna mot intrång när de är stängda

– fungera som processhjälpmedel för vågpersonal när verksamheten är i drift genom att säkerställa korrekt last, vikt etc. Även fungera som en trygghet och förbättrad säkerhet i samband med ensamarbete

– få en temperaturdetektering på områden där det finns en förhöjd risk för självantändning

Arbetet med att säkerställa Suez anläggningar är påbörjat och kommer fortgå löpande. Safe Solutions grundare Magnus Frönserius menar att en av anledningarna till att ramavtalet blivit möjlighet är den ständiga utveckling och anpassning av den ”Digitala Väktaren” vi genomför. I samband med att vi arbetar med nya branscher framkommer även nya behov vilket leder till att vi aktivt arbetar med hur den ”Digitala Väktaren” kan användas inom nya områden. Ramavtalet är en följd av att vi tillsammans med Suez har utvecklat och anpassat vår lösning till de nya behov som upptäckts sedan vi började vår resa med Suez för ett par år sedan.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo