8 Sep 2017

Safe Solutions övervakar byggandet av nya bolmentunneln

Peab har fått uppdraget att bygga den nya råvattenledningen från Bolmen och söderut för att säkerställa det framtida behovet av vattenförsörjning i södra Sverige. Bygget är utsträckt och Peab har frekventa problem med stölder och skadegörelse. Nu får Safe Solutions det prestigefulla uppdraget att aktivt övervaka bygget med Digitala Väktare för att säkerställa att inga obehöriga tar sig in på området och vidta omedelbara åtgärder i samarbete med Polisen.

Vi ser med tillförsikt fram emot det förtroende som vi fått av Peab och hoppas kunna överträffa redan högt ställda förväntningar. När det sker innebär det att vi öppnar ett nytt arbetsområde för oss framöver vilket medför att vi kan hjälpa betydligt fler som är utsatta för stölder och skadegörelse, säger Magnus Malmberg, marknadsansvarig på Safe Solutions.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo