14 Jan 2022

Safe Solutions och Skånsk Larmtjänst tecknar partneravtal

Safe Solutions inriktar sig på effektiv övervakning av utomhusområden med den Digitala Väktaren och Skånsk Larmtjänst har expertis inom brand- och inbrottslarm samt passerkontroll. Syftet är att kunna erbjuda våra kunder en ännu mer komplett lösning.

Patrik Forsberg, VD på Safe Solutions, ser fram emot ett utökat samarbete.

  • Vi har under en längre tid samarbetat med Skånsk Larmtjänst och det har fungerat väldigt väl, så pass väl att vi nu valt att teckna ett partneravtal. Våra olika erbjudanden till kund kompletterar varandra mycket bra och det ger oss en möjlighet att tillsammans ge våra kunder en helhetslösning, säger han.

Det har funnits önskemål hos våra kunder om att endast ha en huvudleverantör inom säkerhet och den möjligheten ges nu genom samarbetet för båda parterna. Kunderna återfinns i mångt och mycket inom samma branscher.

Daniel Månsson som är VD och ägare till Skånsk Larmtjänst kommenterar samarbetet:

  • Genom samarbetet uppnås många synergier och vi kan nu tillsammans erbjuda säkerhetslösningar för både inom- och utomhusmiljöer och dessutom kan passerkontrollen in på området effektiviseras, avslutar han.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo