1 Jun 2023

Lars Lindberg tillträder som ny vd för Safe Solutions Consulting i Sverige Holding AB och dess dotterbolag

Lars Lindberg har utsetts till ny vd för Safe Solutions. Lars kommer närmast som försäljningsdirektör från Mathem och vd för Fruktbudet i Norden AB.

Lars har stor erfarenhet som både vd och försäljnings- och marknadsdirektör inom bland annat Telecom och e-handel. Han har även mycket god erfarenhet av säkerhets- och skyddsvärd verksamhet som officer på både taktiskt och operativ nivå.

Lars efterträder Magnus Frönserius, grundare av Safe Solutions. Magnus har kvar sin plats i styrelsen och står till Lars förfogande.

– Med Lars Lindberg får Safe Solutions en vd med bred kunskap för att kunna få bolaget att växa ytterligare både nationellt och internationellt. Han är en mycket lämplig person att fortsatta genomförandet av de olika initiativ som påbörjats under de senaste åren kring affärsutveckling, strategi och organisation, samt att utveckla bolagets starka erbjudande och kundrelationer. Han har en dokumenterad förmåga att leverera god tillväxt och goda resultat och är en stark ledare, säger Lars Träff, styrelseordförande i Safe Solutions.

– Vi tackar Magnus Frönserius för mycket förtjänstfulla insatser och ser fram emot fortsatt samarbete på styrelsenivå, avslutar Lars Träff.

För mer information ring 040-18 49 10:

Lasse Träff, Styrelseordförande.

Lars Lindberg, VD.

Om Safe Solutions

Safe Solutions har varit aktiva på den svenska marknaden sedan 2010 och är idag den största aktören inom aktiv övervakning. Hela processen sker i egen regi för att alltid leverera en hög kvalité. Bolagets fokus är att övervaka stora ytterområden för att eliminera att obehöriga tar sig in på en anläggning. Idag sköter Safe Solutions övervakningen på bland annat byggarbetsplatser, byggvaruhus, åkerier, återvinningsstationer, solcellsparker, grus/bergtäkter m.fl.

Med ett egenutvecklat bevakningssystem i kombination med en intelligent termokamera har Safe Solutions skapat ett teknologiskt nytänkande inom bevakningsbranschen – Den Digitala Väktaren.

Vidare har Safe byggt ett eget unikt AI som möjliggör en intelligens som reducerar fellarm till över 99,5 procent på anslutna och uppkopplade värmekameror.

Bolagets tillhandahållna övervakning ersätter den traditionella väktaren med en intelligent övervakning för en kontinuerlig övervakning dygnet runt, året runt som en tjänst med målet: Övervaka – analysera – larma – dokumentera.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo