Värmekamera

Den Digitala Väktaren bevakar området dygnet runt oavsett väder- och ljusförhållanden. Till värmekameran är det kopplat en intelligent analys som filtrerar bort fellarm som orsakas av exempelvis djur och väderförhållanden. Eftersom den Digitala Väktaren har en PTZ-funktion, vilket innebär att den ronderar ditt område i ett oregelbundet schema, övervakas ett väldigt stort område samtidigt som det går att styra kameran och följa förövarna.

Värmekamera kopplat med analys

I samband med att analysen triggar ett larm, sänds bilderna i realtid till en sambandscentral som direkt ser vad som orsakat larmet och kan vidta rätt åtgärder omedelbart. Är det en inkräktare förmedlas informationen direkt till polisen som får omedelbar information om hur många inkräktarna är, vad de gör och framför allt var de befinner sig. Denna information underlättar polisens insats och ökar chanserna till ett gripande avsevärt. Sammantaget så finns det två filter i den Digitala Väktaren för att minimera antalet fellarm, dels en intelligent analys kopplat till värmekameran som gör att den larmar på rätt orsaker, dels det mänskliga ögat hos exempelvis en operatör eller polis som kan vidta rätt åtgärder utan dröjsmål. Läs mer här

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Lockarpsvägen 6B
213 76 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo