Ingripande
3 apr 2020

You can run but you can't hide!

Två personer med misstänkt beteende triggar larmet hos den Digitala Väktaren på ett återvinningsföretag. De ser ut till att vara väldigt nyfikna och går längs med staketet som omgärdar anläggningen. Efter en stund kryper de in genom ett hål i staketet och börjar leta runt i de uppställda containrarna. Polis är på väg till platsen och eftersom de har en bit att köra håller den Digitala Väktaren koll på var de befinner sig och vad de gör. När polispatrullen anländer försöker personerna gömma sig i en container men båda grips av polisen.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo