Ingripande
31 okt 2018

Två omhändertagna av polis – den här gången i mitten av Skåne

Återigen ett gripande av polisen tack vare larm från den Digitala Väktaren. Den här gången larmar analysen i värmekameran på att två personer går nerböjda längs staketet till en kunds anläggning i mitten av Skåne. Polisen informeras i realtid om att personerna klipper hål i staketet och skickar patruller till platsen. Personerna som tagit sig in på området börjar bära ut bilbatterier (i efterhand berättade polisen att de hittat dessa utanför staketet). När polisen anländer springer personerna in i skogen och jakten påbörjas. Kort därefter är jakten slut och två personer omhändertagna av polis.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Lockarpsvägen 6B
213 76 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo