Ingripande
19 Nov 2019

Två inkräktare som får skämmas hos polisen

Natten till den 15 november inkommer ett larm från en Digital Väktare öster om Vättern. Två personer har tagit sig in på vår kunds anläggning och bär på gods. De går fram och tillbaka några gånger och polis informeras om inkräktarna i realtid. När polispatrullen närmar sig märker inkräktarna troligtvis detta och de springer ut på ett närliggande fält. Patrullen spärrar av flyktvägarna och inväntar hundpatrull som ska hjälpa till i sökandet. Efter en kort stunds sökande grips inkräktarna och godset återlämnas.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo