Ingripande
28 Apr 2021

Två inkräktare på ÅVC grips av polis och väktare

Strax före kl 23 inkommer ett larm från en Digital Väktare som övervakar en ÅVC där vi tillsammans med polisen även nyligen gripit inkräktare. Den här natten är det två personer som tagit sig in på området och puttar en vagn med gods framför sig. Den Digitala Väktaren har larmat och både polis och väktare är på väg till anläggningen. Väktaren anländer först och tar upp jakten in i den närliggande skogen. Kort därefter anländer polisens hundpatrull som ansluter i jakten och båda inkräktarna blir omhändertagna.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo