Ingripande
22 Apr 2024

Två hjultjuvar grips av polis

Strax före midnatt skickar en Digital Väktare ett larm på att två personer har tagit sig in hos en bilhandlare. De springer fram mot de uppställda bilarna och det syns tydligt i värmekameran att de försöker stjäla hjulen på en bil. Polis kontaktas omedelbart och de skickar en patrull till adressen. De två personerna som tagit sig in på området börjar springa mot skogen när de hör eller ser polisen som är på väg. De hoppar över staketet och försöker gömma sig i skogen men operatören följer dem med värmekameran långt utanför området och kan därmed informera polisen på plats om var de gömmer sig. Fem minuter senare är båda gripna av polisen.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo