Ingripande
14 jan 2019

Två gripna på företag utanför Norrköping

Den 12 januari strax före kl 22.00 larmar den Digitala Väktaren på 3 personer som tagit sig in på en kunds anläggning utanför Norrköping. Personerna börjar plocka med sig skrot som de bar iväg till en bil utanför. Polisens patruller är på väg till anläggningen och får information i realtid från den Digitala Väktare om var förövarna befinner sig och vad de gör. Personerna springer från platsen men både dem och bilen stoppas av polisen som senare meddelar att två personer omhändertagits. Fler gripanden är att vänta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo