Ingripande
16 Nov 2020

Två dieseltjuvar grips på bar gärning

Strax före kl 22.00 larmade den Digitala Väktaren på två personer som hade tagit sig in på en kunds inhägnade område. Personerna gick mot de uppställda fordonen och började slanga diesel. Polis informerades och begav sig till adressen och den första patrullen var snabbt på plats och spärrade flyktvägen medan gärningsmännen i lugn och ro fortsatte slanga diesel. När polisens förstärkning anlände fick gärningsmännen syn på dem och började springa och gömma sig, men då var de redan omringade. En gömmer sig i ett buskage och den andra i en container men efter att ha blivit guidade av den Digitala Väktarens värmekamera, grep polisen båda gärningsmännen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo