Ingripande
9 okt 2019

Tre personer gripna efter intrång hos återvinningsföretag

Klockan 20.46 på tisdagskvällen den 8 oktober triggar den Digitala Väktaren ett larm på att en bil stannar direkt utanför en kunds anläggning i mellersta Småland. Tre personer går ut ur bilen och längs med staketet. En sätter sig på huk och efter en kort stund har de tagit sig in på området. Polisen rycker direkt och när de anländer börjar de söka av området med med hund samtidigt som de har personernas bil under uppsikt. Efter en kort stund griper polispatrullen de tre inkräktarna inne på kundens anläggning och de får följa med till stationen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo