Ingripande
20 Nov 2020

Tre dieseltjuvar tagna på bar gärning

Strax före midnatt fastnar två personer i analysen som är kopplad till den ronderande värmekameran i den Digitala Väktaren. De går längs med staketet som omgärdar en kunds anläggning och strax därpå klättrar en av personerna över staketet och går fram till en av de parkerade lastbilarna och sätter sig på huk vid tanken. Efter en stund hoppar personen över staketet igen, denna gång med en dunk i handen. Samtidigt dyker den tillkallade polispatrullen upp och efter en kort stund grips först en person och senare, med hjälp av polisens hundpatrull, ytterligare 2 personer med anknytning till dieselstölden.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo