Ingripande
18 maj 2020

Sex personer grips efter en kort biljakt

Strax efter midnatt inkommer ett larm på två personer som har tagit sig in på vår kunds område på ostkusten norr om Stockholm. Polis informeras om situationen och i samband med det visar det sig att det totalt är 6 personer som olovligen befinner sig på området. Personerna går fram och tillbaka med gods från anläggningen. När polisen anländer springer de 6 personerna iväg mot sin uppställda bil men eftersom flera patruller från polisen har anlänt har de, efter information från den Digitala Väktaren, ställt upp sig runt anläggningen. I samband med att inkräktarna når sin bil så startar en kort biljakt som slutar i att inkräktarna slår runt med sin bil. Samtliga grips.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo