Ingripande
17 Dec 2019

Polis jagar katalysatortjuvar

Två gärningsmän klipper upp staketet och tar sig in på en bildemonterings område i Småland som övervakas av den Digitala Väktaren. De går runt bland bilarna och letar efter något. Polis är på väg när de anländer får de två männen fart och springer längs insidan på staketet. De klättrar upp på ett skärmtak och hoppar ner i skogen utanför anläggningen med ryckande polis hack i häl. På bilden ser vi en av förövarna ta språnget ut i skogen. Personernas förare, som väntade i deras bil vid en intilliggande väg, greps av polisen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo