Ingripande
27 Feb 2020

Polis griper två personer på återvinningsföretag

Ett larm inkommer från ett företag som arbetar med återvinning i Småland. Den digitala väktaren har larmat på att en person går längs staketet som omgärdar anläggningen. En skåpbil har parkerats en bit bort och där finns ytterligare en person. Den första personen tar sig in på vår kunds anläggning och polisen skickar omedelbart en patrull då det nu är ett pågående inbrott. När polisen anländer guidas de direkt till var skåpbilen står parkerad och trots att de försökte smita stoppades båda personerna av polis.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo