Ingripande
27 Jun 2024

Polis griper två på ÅVC

Strax före klockan 03.00 inkommer ett larm på att två personer har tagit sig in på en återvinningscentral. ÅVC:n är förstås inte öppen. Personerna går fram mot en byggnad och börjar rycka i en dörr, därefter går de vidare mot de containers som finns på området. Polisen kontaktas eftersom det är uppenbart att det inte rör sig om behöriga personer. Polisen informerar om att de är framme om ca 20 minuter. När de anländer guidas de till rätt plats av operatören som med hjälp av värmekameran följt personerna. Båda grips av polispatrullen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo