Ingripande
13 Aug 2021

Polis griper två inkräktare efter larm från Digital Väktare

23:16 i torsdags inkommer ett larm från en Digital Väktare. Två personer har tagit sig in på en ÅVC och går direkt mot en öppen container på området. Polis informeras om det pågående inbrottet och en patrull anländer efter några minuter till platsen. Patrullen inväntar hundförare som är några minuter bort innan de går in på området. 15 minuter efter larmet går poliserna in med hund och guidas av den Digitala Väktaren till rätt container. Ett ögonblick senare förs två gripna personer ut från området av polisen. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo