Ingripande
2 Oct 2023

Person gripen av polis på ÅVC

Tidigt i lördags morse får vår certifierad kameracentral in ett larm på att en person med cykel (?) har tagit sig in på en återvinningscentral som övervakas av en Digital Väktare. I enlighet med larminstruktionerna kontaktas kundens kontaktperson som informera om att ingen ska befinna sig på området och polis tillkallas. Personen som tagit sig in på området är på väg att lämna i samband med att polispatrullen anländer och tack vare att våra operatörer kunde informera om vilken riktning han avvikit i kunde polisen ta upp jakten och efter en kort stund var gripandet ett faktum. Stulet gods lämnades tillbaka.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo