Ingripande
25 Oct 2022

Nattshopping

Klockan 23:51 inkom ett larm från en digital väktare på två personer utanför staketet till ett av våra bevakade områden. Vi tog över med kameran och såg då en person bryta upp klädesinsamlingscontainern med kofot för att sedan samla på sig kläder i säckar. Klockan 23:56 ringde vi ut polisen som valde att köra dit. Unden tiden vi gav signalement till polisen kunde vi se våra nattshoppare noggrant välja och vraka sina fynd innan polisen anlände. Polisen ankom till platsen och vi avslutade då vårat samtal, dem ringde sedan tillbaka för att berätta att gärningsmännen påstod sig skänka och inte stjäla. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo