Ingripande
12 Dec 2018

Massiv polisinsats efter larm från digital väktare

Den Digitala Väktaren skickar ett larm på att en bil har parkerat utanför grinden på ett åkeri i norra Skåne. Analysen i den Digitala Väktarens värmekamera har larmat på att en bil kört och parkerat i larmzonen och stått still i mer än fem sekunder. Två personer tar sig in på området och går fram till lastbilarna inne på området. Polisen informeras i realtid och är snabbt på plats. Personerna som tagit sig in på området får syn på polisen och springer iväg, följda av den Digitala Väktaren. Totalt sju polispatruller, varav en hundpatrull, tog upp jakten på personerna och säkerställde bilen som de lämnat kvar utanför grinden. Om de blev gripna vet vi i dagsläget inte men troligtvis blev det så med tanke på den massiva och snabba polisinsatsen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo