Ingripande
8 Sep 2022

Inbrottstjuv omhändertas av polis

Vid midnatt skickar den Digitala Väktaren ett larm från en anläggning som säljer lantbruksmaskiner. Det är analysen kopplad till värmekameran som triggar larmet till vår kameracentral. Operatören får upp larmet och ser en person som tar sig in på området genom att hoppa över staketet. Personen går mellan de uppställda maskinerna och fram till kontoret. Väl där ses personen krossa rutan till kontoret. Polisen är förstås redan informerade och på väg till platsen och 10 minuter efter glaskrossen är personen omhändertagen av polispatrullen. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo