Ingripande
17 Mar 2022

Inbrott ledde till kallt dopp och gripande

En minut över midnatt inkommer ett larm från en Digital Väktare om att fem personer har tagit sig in på en maskinuthyrningsfirma i södra Sverige. Efter bara någon minut går de ut från området igen och en av dem sätter sig i en bil och kör iväg medan de andra fyra går tillbaka in på området genom staketet. Kort därpå anländer polisens patrullbil och personerna springer från området och gömmer sig vid en damm. Guidade av den Digitala Väktaren vägleds polisen till platsen där tre av personerna påträffas och grips efter att ha tagit ett dopp i dammen i sitt försök att fly från platsen. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo