Ingripande
6 Aug 2021

Husvagnstjuvar fast!

En kund som säljer husvagnar får påhälsning av objudna gäster klockan 02.11. En person rör sig i anslutning till staketet som omgärdar området och den Digitala Väktaren triggar ett larm på händelsen. Lite senare syns två personer gå omkring på området och närma sig en uppställd husvagn. De börjar dra husvagnen mot den bil de anlände i och börjar koppla fast den. Polis är förstås på väg till anläggningen och personerna som slutligen visar sig vara tre stycken, stoppas av den anländande polispatrullen. Husvagnen återlämnas till företaget och de tre personerna fick följa med patrullen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo