Ingripande
26 Nov 2019

Hjulstöld avstyrd - två personer gripna

I vargtimmen den 25 november inkommer ett larm från en Digital Väktare som övervakar en bilhandlare på västkusten. En bil med bagageluckan öppen kör fram emot kundens staket och två personer stiger ur och plockar fram lastpallar och går fram mot en uppställd bil inom området. Polisen kommer snabbt till platsen och guidas av Den Digitala Väktaren till rätt plats. De griper en av personerna när hen är i full färd med att skruva av hjulbultarna. Den andra personen avviker med deras bil men stoppas senare av polisen. Bilen beslagtas av polisen. På bilden, som är kraftigt inzoomad i värmekameran, ser vi gripandet av den första personen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo