Ingripande
15 Apr 2024

Fyra inkräktare grips av polis på ÅVC

Fyra personer har tagit sig in på en inhägnad återvinningscentral strax före kl 21 på lördagskvällen och den Digitala Väktare skickar larm till operatörerna. Efter kontakt med företaget så informeras polisen eftersom ingen ska befinna sig på området. Polisen skickar patruller till platsen och under tiden de är på väg så går de fyra personerna in i ett skjul där elektronik förvaras. När polisens hundpatrull anländer påbörjas jakten och de får ganska omgående tag på en av personerna och söket efter de kvarvarande fortgår. Slutligen grips även dessa av polispatrullerna.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo