Ingripande
5 sep 2019

Fyra dieseltjuvar tagna på bar gärning

Klockan 00:32 den 3 september larmar en nyinstallerad Digital Väktare på att fyra personer har tagit sig in på området. Personerna går, med dunkar i händerna, mot dieseltanken som finns på området. Polis får information om var på området inkräktarna befinner sig och kan anpassa insatsen och släppa av en polis medans bilen kör runt om för att på så sätt minska antalet flyktvägar. Samtliga personer grips på bar gärning och dunkarna återlämnas till företaget. I filmen från värmekameran nedan ser vi hur personerna smyger in på området.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo