Ingripande
31 Oct 2022

Försök till Dieselstöld - 4 gripna

Under kvällen fick vi larm från ett av våra bevakade område i södra Sverige, vi kunde se att en person gick omkring på området. Vi tog direkt över med kameran och kunde konstatera att det rörde sig om en dieselstöld. Vid rondering kunde vi se att det rörde sig om fyra personer. Vi ringde ut till polis och 10 minuter efter samtal kunde polisen gripa två personer när dom stod och höll utkik vid sin bil och de resterande två blev gripna när de gömde sig under en lastbil. Ännu en stoppad stöld tack vare Den Digitala Väktaren.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo