Ingripande
30 Apr 2020

Dieseltjuvar omhändertagna av polis

Klockan 03.24 inkommer ett larm från värmekameran i den Digitala Väktaren som är stationerad hos en kund i Småland. Även om några av våra kunder är väldigt morgonpigga så var det i det här fallet ingen som hörde hemma på anläggningen. Två personer går runt på området och efter en kort stund försvinner de för att några minuter senare återkomma med bil. De försöker lyfta upp bommen vid infarten för att kunna köra in med sin bil. Personerna kör fram mot en byggnad och plockar fram en väldigt lång slang ur bagaget som de drar mot byggnaden för att slanga diesel. Polis är kontaktad och på väg med en patrull. När de anländer grips båda personerna med fingrarna i syltburken.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo