Ingripande
1 Oct 2020

Brand upptäckt i tidigt skede

Kl. 04:22 fick inkommer ett larm från en anläggning i södra Sverige. Analysen har triggat på värme- och rökutveckling från en brand som har startat inne på anläggningen. Räddningstjänsten underrättas i samband med att larmet inkommer och de rycker ut till adressen. En kort stund efter att de anlänt är branden släckt och en betydligt allvarligare incident kunde undvikas. Det visade sig att det var en bil som stod på laddning som antänts. Den Digitala Väktaren fungerar utmärkt som komplement till brandlarm och i det här fallet har den bidragit till att förhindra att stora värden går förlorade.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo