Ingripande
2 Apr 2024

Bildelstjuvar fast!

Strax före klockan 23 skickar en Digital Väktare ett larm på att två personer har tagit sig in på ett åkeris område. De klättrar upp på en lastbilshytt och börjar skruva av vad som bedöms vara en ljusramp på taket. Givetvis kontaktas polis omedelbart eftersom ingen ska befinna sig på området under aktuell tid, och definitivt inte skruva av delar från lastbilar. Patrullen anländer med blåljus och personerna börjar springa ut från området till sin bil i närheten. En kort stund senare får vi återkoppling från polisen som har stoppat deras bil.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo