Ingripande
18 mar 2019

Avstyrt inbrott i Skaratrakten

Kl 01:23 lördagen den 16 mars kommer ett larm på att två personer som går utanför staketet till en kunds anläggning i Skaratrakten. Personerna går in på området och börjar öppna en bil som står precis innanför staketet. Blixtljuset i den Digitala Väktaren tänds och stör inkräktarna så att de går ut och sätter sig på sina cyklar. Det verkar som om de får med sig något som ser ut som ett däck. Polisen, som är på väg, blir guidade i rätt riktning och tar upp jakten, men om det slutligen ledde till ett gripande har vi ännu inte fått någon återkoppling om.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo