Ingripande
15 Apr 2020

Avstyrd dieselstöld på åkeri

Klockan 03.37 upptäcker den Digitala Väktaren att tre personer har tagit sig in på vår kunds område. De går fram emot en av de uppställda lastbilarna med dunkar och slang i händerna och det är förmodligen inte för att fylla på lastbilens tank. Polispatrullen som anländer släpper av en av poliserna för att på så sätt försöka omringa inkräktarna. De hinner dock kasta sig in i sin bil och rivstartar därifrån med polisen precis utanför bildörren. Jakten påbörjas ytterligare polispatruller kallas in för att få stopp på förövarna.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo