Ingripande
11 feb 2020

Två gripna av polis efter biljakt

En person har tagit sig in på vår kunds inhägnade anläggning i Småland och den Digitala Väktaren larmar omgående Polisen. Personen bryter upp en bil och börjar plocka med sig diverse verktyg och lägger dessa vid grinden. Den andra gärningsmannen väntar utanför i bilen och de börjar tillsammans packa in verktygen i bilen. I samband med att de gör sig redo att köra därifrån så anländer den första polispatrullen och en kortar biljakt inleds. Kort därefter får polisen stopp på bilen och båda personerna grips. Verktygen återlämnas till företaget.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo