Den Digitala Väktaren

Den Digitala Väktaren placeras i regel på en 18 meter hög mast, där en kamera ronderar 360 grader i ett oregelbundet mönster. Dygnet runt, helt utan uppehåll, arbetar den likt en radar för din säkerhet. Under ronderingen analyseras varje vy precis som om det vore en individuell kamera, och larmar på de avvikelser som uppstår i just den vyn. Ett normalstort område om ex. två hektar ronderas på mindre än en minut.

Larmzoner kan sättas utanför din anläggning, så att Den Digitala Väktaren larmar redan innan förövarna har tagit sig in på området. Den Digitala Väktaren följer då det som sker i realtid och ser till att rätt åtgärder vidtas direkt. Skulle det visa sig att det rör sig om förövare kontaktas alltid polis i första hand, därefter kan insatser som blixtljus, siren eller högtalare aktiveras. För att underlätta för utryckande polis i deras arbete kan Den Digitala Väktaren följa förövarna så långt som upp till 1 000 meter. Detta leder i de flesta fall till ett gripande direkt.

Tack vare att vi använder värmekamera som är kopplad till vår egenutvecklade analys är bilden likadan oavsett väder- och ljusförhållanden. Snö, regn eller dimma – bilden ser likadan ut, dag som natt.

Brett användningsområde

Under dagtid arbetar den Digitala Väktaren med ID-kameran inne på din anläggning genom att identifiera och dokumentera allt som sker. Det gör produkten till ett bra processverktyg i din verksamhet. Via din smartphone, läsplatta eller dator kan du med Den Digitala Väktaren avläsa ett registreringsnummer på 400 meter, och enkelt koppla det till dina passagesystem i grindar för att kontrollera behörig passage. Har du en fordonsvåg kan du koppla den till en kontroll och därmed få full koll på fordonslastens vid in- och utfart. Den Digitala Väktaren ökar dina anställdas säkerhet vid ensamarbete. Kameran används också med fördel för att indikera förhöjda temperaturer i brännbart material, som flishögar.

Safe Solutions har som utgångspunkt att identifiera rätt lösning för just dig och din verksamhet. Vi tar ett långsiktigt totalansvar för din säkerhet och trygghet. Det tar form i att vi erbjuder tjänster och produkter genom hela kedjan – förebygga, skydda, hantera tillträde, övervaka och åtgärda.

Säkerhet som en tjänst

Säkerhet som en tjänst innebär att Safe Solutions blir din totala tjänsteleverantör gällande säkerhet och övervakning av din verksamhet. Du får en mer kostnadseffektiv lösning för bevakningen jämfört med vad flera andra aktörer kan erbjuda var för sig. Kostnaden fördelas som en månadshyra i stället för att du låser kapital i en stor investering. Kostnaden fullt avdragsgill som driftskostnad. Du tilldelas dessutom en personlig kontaktperson.

Upptäck fördelarna

Våra kunder återfinns inom flertalet olika branscher. Med det kommer också varierande behov. Därför har vi utvecklat en rad lösningar med olika funktioner. Tack vare det kan du hitta de säkerhetslösningar som passar just din verksamhet och dina önskemål.

Välj exempel-vy Bergtäkt Digital väktare

Skicka in din exempel-vy och verksamhetsadress till oss, så återkommer vi med säkerhetsförslag och offert. Skicka in genom att fylla i formuläret nedan och klicka på “Skicka.

Ange månadskostnaden

Väktare

Larm på fastighet

Kameraövervakning

Staketlarm

Vakthund

Övriga kostnader för säkerhet/övervakning

Genomsnittlig kostnad för stölder / skadegörelse per månad

Säkerhets-kalkylatorn

Att inte skydda det du håller kärt kan stå dig dyrt. Men att skydda det till vilket pris som helst kan också bli kostsamt. Det bästa är förstås att hitta en lösning som ger dig så mycket säkerhet för pengarna som möjligt.

Med säkerhetskalkylatorn får du en samlad bild av vad dina nuvarande säkerhetsåtgärder kostar dig varje månad. Många av våra kunder vittnar om att de fått mycket mer för pengarna med Den Digitala Väktaren jämfört med tidigare lösningar.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. +46 (0) 40-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö
Sverige

En hemsida från Bravissimo