Att montera en övervakningskamera utomhus är ett utmärkt sätt att både vara avskräckande mot möjliga inkräktare och att få bättre översyn av utomhusmiljön. Tack vare den moderna digitaliseringen finns det idag även effektiva övervakningssystem som skyddar större utomhusområden

Intelligent övervakningskamera utomhus

För att få en tillförlitlighet i larm utomhus förutsätter det att du använder dig av värmekameror med intelligent analys. Dessa filtrerar bort fellarm som orsakas av exempelvis djur och väderförhållanden. Kombineras värmekameran med en PTZ-funktion, vilket innebär att den ronderar ditt område i ett oregelbundet schema, övervakas ett mycket stort område samtidigt som det går att styra kameran och följa förövarna. I samband med att analysen triggar ett larm sänds bilderna i realtid till en sambandscentral som direkt ser vad som orsakat larmet, och som kan vidta rätt åtgärder omedelbart.

En övervakningskamera utomhus är en effektiv säkerhetsåtgärd för ökad trygghet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo