Larm med hundskall

Larm med hundskall, eller elektronisk vakthund som det också kallas, har som huvudsyfte att simulera en vakthund om rörelse detekteras i närområdet. Den elektroniska vakthunden simulerar just en vakthund när den detekterar rörelse utanför exempelvis en dörr. Den utlöser då ett hundskällande ljud med syftet att avskräcka inkräktare. Larm med hundskall är primärt framtagen för mindre ytor som husbilar eller entréhallar, och är inget att förlita sig på som skydd för en hel företagsanläggning. Tack vare digitaliseringens framfart finns det effektiva övervakningssystem som skyddar ditt område utomhus. Läs mer här

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo