Kamerarondering

Med kamerarondering får du en säkerhetslösning som förhindrar och förebygger brott. Ronderingen möjliggörs med en PTZ-kamera (pan, tilt, zoom) som kan programmeras upp i ett ronderingschema för att övervaka stora ytor.

Kamerarondering med analys och larmfunktion

Det finns två möjliga upplägg med kamerarondering. Du kan ha dem i ett lokalt system som bara spelar in händelser, och du kan addera en analys med larmfunktion som skickar vidare larmen till en central. Centralen vidtar sedan åtgärder, som att tillkalla polis vid konstaterade inbrott och liknande. Vår kamerarondering + centrallösning kallas Den Digitala Väktaren. Läs mer om den här

För att få en tillförlitlighet i larmfunktionen i kameraronderingen är det optimala att använda värmekameror där bilden ser likadan ut oavsett väder- och ljusförhållanden.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo