Ingripande
30 sep 2019

Digital Väktare stoppar brott utanför kunds anläggning

Klockan 01.50 inkommer ett larm från den Digitala Väktaren hos en kund i Malmö. Utanför anläggningen håller två personer på att lasta över paket från en lastbil till en skåpbil som de ställt intill. Eftersom det är en udda tid för omlastning av en trailer som är uppställd på allmän gata skickar polisen en patrull för att undersöka vad som är på gång. När patrullen närmar sig kör plötsligt skåpbilen iväg samtidigt som två personer springer därifrån. Värmekameran följer värmespåret från skåpbilen och uppdaterar polispatrullen om var de tog vägen. Det dröjer inte länge förrän skåpbilen stoppas av polisen och inga paket byter ägare denna natt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vår Digitala Väktare kan skapa trygghet för dig och effektivisera din bevakning? Ring vår kundtjänst på tel. 040-18 49 10 alt. fyll i om du vill bli kontaktad av oss via telefon eller e-post nedan, så tar en av våra erfarna säkerhetsrådgivare kontakt med dig.

Bland våra kunder

Safe Solutions erbjuder unika och intelligenta övervakningslösningar med larmfunktion utifrån ditt behov. Allt för att säkerställa din verksamhet – oavsett omgivning, ljusförhållande, tidpunkt eller avstånd.

Adress

Höjdrodergatan 23
212 39 Malmö

Växel

En hemsida från Bravissimo