Den digitala väktaren

Den digitala väktaren placeras på en 18 meter hög mast och övervakar, dokumenterar och larmar vid incidenter, dygnet runt, året runt, oavsett väder- och ljusförhållanden. Kameracentralens operatörer ser livebilder i realtid, så fort något oegentligt dyker upp, sen kan de följa händelsen genom att styra kameran och vidta rätt åtgärd.

Vi digitaliserar bevakningsbranschen och gör en dum lösning smart. Med en Digital Väktare ronderas din anläggning varje minut dygnet runt i realtid, precis som en radar, och med en omedelbar åtgärd vid en incident. Safe Solutions är idag det enda företaget i världen som erbjuder denna lösning då vi äger och utvecklar mjukvaran. Sedan starten 2009 har vi hjälpt över 2 000 företag att optimera sin säkerhet.

  • Sedan starten har över 500 förövare gripits tack vare den Digitala Väktaren
  • Över 2 000 driftsatta anläggningar
  • Övervakar en yta på 500 – 160 000 kvm per Digital Väktare
  • Larmar innan något har hänt
  • Teknik och människa i optimalt samarbete

Ett egenutvecklat bevakningssystem i kombination med en intelligent termokamera har på tre år skapat ett teknologiskt nytänkande inom bevakningsbranschen – Den digitala väktaren!

TSS – Total Secure Solutions

En lösning hos Safe Solutions AB har sin utgångspunkt i att identifiera RÄTT lösning för just dig och din verksamhet.

Vi tar ett långsiktigt totalansvar för våra kunders säkerhet och trygghet och erbjuder tjänster och produkter genom hela kedjan – förebygga, skydda, hantera tillträde, övervaka och åtgärda.

Du får bara en faktura på månadshyran och har en utsedd kontakperson hos Safe Solutions.

SaaS

Security as a Service, eller säkerhet som en tjänst för att prata svenska, innebär att Safe Solutions blir din totala tjänsteleverantör vad gäller säkerhet och övervakning av din verksamhet.

Du får en mer kostnadseffektiv lösning för bevakningen jämfört med vad flera andra aktörer kan erbjuda dig var för sig. Kostnaden fördelas som en månadshyra i stället för att du låser kapital i en stor investering, dessutom är kostnaden fullt avdragsgill som driftskostnad. Du får en faktura och du har en kontaktperson.